Kralenknutsel

Kralenknutsel is onze nieuwe vaste leverancier, en tevens sponsor van de Dreamcatcher sieraden workshops. Ontzettend hulpvaardig, accuraat, en vriendelijk. Mooie kwalitatieve materialen, goed geprijsd, en smaakvol. Zeker het noemen waard. En wij raden onze klanten dan ook aan bij Kralenknutsel te kijken voor alles wat je nodig hebt, om met onze workshops thuis verder aan de slag te gaan.

De webshop Kralenknutsel heb ik (Kirsten Vernimmen) opgericht in november 2016 als hobby met als doel het voordelig aanbieden van allerlei benodigdheden aan mede kralen-knutselaars.

Na jarenlang zelf te hebben ‘gekraald’, uiteindelijk zelf de stoute schoenen aangetrokken om een webshop leven in te blazen, naast een volledige werkweek en een partner met een eigen bedrijf waar ik af en toe administratief ook bijspring.

Nu reeds meer dan 6 maanden is Kralenknutsel  in bedrijf kan ik trots melden dat mijn webwinkeltje en Facebook in omvang zijn toegenomen, zo ook de klantenkring.

Over het algemeen kan ik wel stellen dat het plezier en de lol niet komt uit het verkopen van zaken, maar uit de enthousiaste reacties  na de verkoop die ik ontvang van mensen die mij bij hebben gekocht; goede producten tegen een zeer voordelige prijs.

Wanneer men foto’s plaatst van wat men er van heeft gemaakt is dat nog leuker, hier kunnen alle Facebook vrienden en ikzelf ook weer ideetjes van opdoen.

Daarnaast steun ik goede doelen in de vorm van donaties van allerlei producten.  Zieke kinderen bijvoorbeeld blij maken met wat kettingen, of een stichting kralen doneren zodat zij met de zieke kinderen een creatieve middag kunnen hebben.

Of producten doneren zodat een medewerker van een stichting hiervan presentjes kan maken om te geven aan mensen die in verzorgingshuizen verblijven.