Schilder Cursussen

Wilt u nog meedoen aan een van de onderstaande cursussen? Later instappen is altijd mogelijk, en we kunnen u informeren betreffende aankomende cursussen. Mail gerust naar info@crea-kunst.com.

 Schilderen in Olieverf.

Per 08-01-18 start in Alkmaar de cursus schilderen in olieverf gedurende 10 weken op de maandagavond. De avonden zijn van 19:30 tot 21:30 en tijdens deze cursus leert u de beginselen van het schilderen in olieverf.

U bent ook van harte welkom als u al ervaring heeft. De kosten bedragen E150,- voor de gehele cursus, inclusief olieverf.  Bij interesse kunt u mailen naar info@crea-kunst.com.

 

Open Atelier Cursus.

Op 06-11-17 start in Alkmaar de open atelier cursus. Deze cursus duurt 15 weken en is iedere donderdagavond van 19:00 tot 21:30 in Alkmaar. De kosten zijn E225,- voor 15 weken, inclusief de basis materialen.

De open atelier cursus is een cursus voor mensen die graag creatief bezig zijn en hun creativiteit willen stimuleren. De locatie in Alkmaar is een creatieve plek waar veel mensen samen komen die op zoek zijn naar impulsen om creatief te ontwikkelen. Samen komen en uitgedaagd worden op een andere manier te kijken naar je eigen werk en creatieve ontwikkeling is een belangrijke stimulans om verder te komen en te groeien in je eigen creatieve proces.

Veel mensen hebben moeite om tijd te vinden tussen de dagelijkse dingen door, om te werken aan de eigen creatieve ontwikkeling. De behoefte om te ontspannen en regelmatig hier mee bezig te zijn word vaak genegeerd. Door een open atelier cursus te volgen bouw je een regelmatig moment in om hier tijd voor te nemen. Het samen komen met mensen, en op andere manieren aan het werk gaan dan je gewend bent, werkt inspirerend en ontspannend. En deze ontspanning en inspiratie neem je mee, op je werk, in je gezin. Het helpt je creatiever en oplossingsgerichter te denken.

De cursus is opgebouwd uit verschillende opdrachten met verschillende materialen. Basis materialen zijn aanwezig of goedkoop aan te schaffen. De cursus word gegeven door Nicky Dupree, een ervaren docent met veel oog voor persoonlijke ontwikkeling.  Er staan 2 gast docenten op het programma maar gezien het een open atelier vorm betreft is dit alles in overleg met de cursisten. Tevens is er tijdens deze cursus veel ruimte voor eigen ontwikkeling, van eigen ideeën en projecten.

Iedereen kan aanmelden voor deze cursus, onafhankelijk van de ervaring of voorkeursmateriaal. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@crea-kunst.com.