Pop-Art portret schilderen

Op zoek naar een leuke workshop met een verrassend resultaat? Volg bij ons de schilder workshop Pop-art Portretten schilderen.

Tijdens deze workshops schildert u een portret in de stijl van Andy Warhol. Het portret word met carbon papier op doek gezet en ingeschilderd. Door met contrast en felle kleuren te werken krijgt ieder werk een uniek opvallend karakter.

Vooraf word gevraagd foto’s te mailen.  Die bewerken wij zodat ze als goed voorbeeld kunnen dienen.  Het contrast word veranderd om 3 of 4 kleuren over te houden. Door ook met 3 of 4 kleuren te werken op het doek lijkt het net een werk van Andy Warhol. Het resultaat is verbluffend mooi en professioneel.

Het is mogelijk om met de hele groep 1 portret te schilderen. Evengoed zullen alle schilderijen dan anders zijn door de vrije kleur keuze.

Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk iedereen een eigen portret te laten schilderen.

pop-art marilyn

Houd er rekening mee dat om deze workshop te boeken, we min. 1 week de tijd nodig hebben om de foto’s te bewerken. Niet iedere foto is geschikt dus wij raden u aan zo snel mogelijk de foto’s te mailen zodat we ruim op tijd om een vervangende vragen indien nodig.

 • Prijs per persoon: vanaf € 35,-
 • Minimum aantal personen:  6
 • Maximum aantal personen:  20 (in overleg meer)
 • Duur: 2,5 uur

Naaktmodel schilderen

Een hele leuke schilder workshop voor een vrijgezellenfeest of uw schilder club.

Tijdens de workshop naaktmodel schilderen leert u op professionele manier kijken naar een naaktmodel. Met simpele trucjes en technieken word het makkelijk gemaakt om een een mooi naakt te schilderen. U leert goed kijken, en om te zetten naar beeld op doek.

Voor deze workshop gebruiken we professionele modellen. U word begeleid door een ervaren docent. Dit garandeert resultaten waar u van zult staan te kijken.

Kruip in de huid van de oude meesters, en leer de kunst van het schilderen van naakt.

Wilt u variatie op deze workshop boeken met bijvoorbeeld een thema? Of een workshopreeks/cursus boeken om naakt te leren tekenen en schilderen? Het is allemaal mogelijk. Neem voor meer informatie contact op via ons contactformulier.model schilderen workshop

 • Prijs per persoon: vanaf € 35,-
 • Minimum aantal personen:  8
 • Maximum aantal personen:  20 (in overleg meer)
 • Duur: 2 uur

 

 

Action Painting

De schilder workshop Action Painting is een actieve workshop voor jong en oud.

U kunt veel energie kwijt in deze workshop die overigens heel geschikt is als teambuildingsuitje.

Tijdens deze actieve workshop gaat u aan de slag met de dripping technieken van Jackson Pollock.  U maakt met de groep een meerluik dat later samen kan worden opgehangen. Ieder een eigen schilderij maken is ook mogelijk, maar het is echt leuker om samen te werken tijdens deze workshop.

Bij deze workshop gaat het vooral om samenwerking, en loslaten. Hoewel het vaak lijkt of dit soort schilderijen alleen gebaseerd zijn op toeval, zult u merken dat er veel invloed uit te oefenen is. De manier waarop de verf valt is afhankelijk van de hoek, de kracht, het penseel en nog veel meer variabelen. De verf vliegt je om de oren tijdens deze workshop.

Deze workshop is heel geschikt voor grote groepen. In de zomer kan deze workshop ook buiten plaatsvinden.

Wanneer u deze workshop boekt houd er dan rekening mee dat we met acrylverf werken. Dit gaat lastig uit kleren dus het is raadzaam oude kleren aan te trekken of mee te brengen.

 • Prijs per persoon: vanaf € 25,-jackson pollock
 • Minimum aantal personen:  10
 • Maximum aantal personen:  30 (in overleg meer)
 • Duur: 2 uur

 

Overige workshops

Pumps schilderen,

Dikke dames schilderen,

Venetiaanse maskers schilderen,

Delftse tegeltjes schilderen,

Workshops op maat. Prijzen en informatie op aanvraag middels ons contact formulier.

Voor individuele deelname bezoekt u de pagina inloop workshops.