Wikkelarmbanden maken. Een sieraden workshop die heel geschikt is voor grote groepen, en groepen met een kleiner budget.

Tijdens deze workshop wikkelarmbanden maken, maakt iedereen de zelfde hippe wikkelarmband. Met verschillende hangers leertjes en kleuren maakt iedereen toch iets origineels. Een hele leuke sieraden workshop geschikt voor veel soorten groepen.

De  wikkelarmbanden sieraden workshop is laagdrempelig omdat het niveau aan te passen is aan de ervarenheid van de deelnemers. U kunt veel belangrijke techniekjes leren waarmee u nog veel meer sieraden thuis zelf kunt maken. Echter met weinig kennis van zaken komt u ook een heel eind tijdens deze workshop.

Deze workshop is iets geschikter voor grote groepen, groepen met een kleiner budget, minder tijd, of groepen die alle materialen inbegrepen willen hebben.

 • Prijs per persoon: vanaf € 25,- met 5,- materiaal inbegrepen.
 • Minimum aantal personen:  8
 • Maximum aantal personen:  30 (in overleg meer)
 • Duur: 2 uur

Sieraden maken, keuze uit oorbellen, armbanden, kettingen.

Ideaal voor een uitje met dames, de sieraden workshop bij Crea-Kunst.

Tijdens deze sieraden workshop kunt u met een groep ieder een uniek sieraad maken, dat volledig bij u past. Onze ervaren docenten kunnen u veel technieken leren, en zo goed als elk soort sieraad leren maken. Omdat er veel keus aan materiaal is is bijna alles mogelijk. Een paar oorbellen, een mooie ketting, of allebei, afhankelijk van het materiaal dat u gebruikt.

Bij deze optie zit 15,- materiaal inbegrepen. Wij maken geen winst op de materialen. Gemiddeld is 15,- genoeg voor bijvoorbeeld een ketting en nog iets kleins (oorbellen, sleutelhanger) Je kan dan nagenoeg elk soort sieraad maken. In overleg kunnen we het de prijs en het totaal aan materiaal dat inbegrepen is, aanpassen aan uw budget.

 • Prijs per persoon: vanaf € 35,-
 • Minimum aantal personen:  6
 • Maximum aantal personen:  20 (in overleg meer)
 • Duur: 2,5 uurOverige sieraden workshops;

  Bohemian ibiza style armbanden.

  Bohemian ibiza style sieraden.

  Paracord knopen.

  En nog veel meer! informeer gerust naar de mogelijkheden.