Workshops op Maat

Wij maken workshops op maat wanneer u dit ons vraagt. Een bepaald thema, een specifiek materiaal, een aparte locatie. Niks is ons te gek. Informeer gerust naar de mogelijkheden, en vermeld bijvoorbeeld uw budget en aantal deelnemers. Dan kunnen wij u adviseren en een aanbod op maat doen. Contact opnemen kan via ons contactformulier, of mail ons, info@crea-kunst.com.

Hieronder vind u nog enkele mogelijkheden die uw evenement tot een totaal geslaagd feest kunnen maken.workshop op maat

 

 

 

Kinderfeestjes
Wilt u een kinder feestje organiseren? Of heeft u een kinder activiteit nodig voor uw evenement? Wij maken kinder workshops op maat, en kunnen bijvoorbeeld ook een sminck stand verzorgen. Een opblaas kasteel, of een clown. Niks is te gek! Voor een offerte kunt u het beste informeren naar de mogelijkheden. Ook een workshop kinderen leren smincken behoort tot de mogelijkheden!

Belly/Face/Body painting
Wilt u leren bodypainten met een groep vriendinnen? Of een mooie buikpaint laten doen met aansluitend een fotoshoot? Dit is allemaal mogelijk bij ons. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Whisky/wijn proeven
Het is mogelijk bij Crea-Kunst een whisky of wijn proeverij te boeken. Deze prijzen zijn op aanvraag. Informeer naar de mogelijkheden.

Fotoshoots
Het is bij ons ook mogelijk eenĀ  fotoshoot te boeken. Dit kan een leuke aanvulling zijn op een workshop. Prijzen en dergelijken zijn op aanvraag.

Huren in Alkmaar
U kunt via ons een aantal dingen huren voor uw uitje. Namelijk: motorbootjes, kajaks, fietsen, steppen. Maar ook mooie locaties. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Rondvaarten

U kunt via ons ook rondvaarten boeken door de prachtige oude grachten van Alkmaar of Amsterdam. De rondvaarten kunnen geboekt worden met eten. Een aantal voorbeelden zijn: met borrel, met lunch, met high-tea, met koffie en gebak, met tapas, of met pizza. Informeer naar de mogelijkheden. Vaak kunnen wij ook aan speciale wensen voldoen.

Buitenactiviteiten in Alkmaar

Wilt u een GPS tocht doen door Alkmaar, of boogschieten? Dat kan bij Crea-Kunst. Het boogschieten kan tegen meerprijs ook binnen plaatsvinden. Voor prijzen en informatie kunt u contact met ons opnemen. Informeer ook naar de strandactiviteiten die wij kunnen verzorgen. Spellen zoals wie is de mol, en escape rooms, kunnen wij ook voor u regelen.

Rondleidingen
Wij verzorgen ook rondleidingen in diverse steden in Nederland. Wanneer u een bepaald thema heeft, of een specifieke interesse, kunnen wij een rondleiding op maat maken. Voor prijzen en informatie kunt u contact met ons opnemen.